SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Tuesday, December 13, 2011

Kebenaran

Ok..dah lama sesangat dah aku tak update blog ni. Bukan takde idea, banyak sangat mencurah-curah, tp aku je rasa malas nak taip-taip. Last-last memendam rasa, wat pekasam, akhirnya makan diri. kalau ikan tu sedap la jugak aku wat pekasam, hahaaa...adoiiyaii..

Sekarang ni, banyak sangat masalah yang aku cipatakan. Masalah dalaman dan luaran. Yang boleh terluah, dah aku luahkan, but part2 xleh nak luah tu, erk...da sasau sorang2...waaa :((

i really mish him!! aku tau aku je yang rindu dia, padahal dia da xrindu ag....sadis kan..
Oh! aku patut lupakan je pasal tu, kalau betul dia untukku, dia akan kembali. Sekarang aku kena fikir pasal masa depan aku. Aku kena pilih jalan yang aku nak tuju....Ya Allah swt semoga aku diberi petunjuk dan dipermudahkan segala urusan.

No comments:

Post a Comment