SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Saturday, December 31, 2011

Hidup Dalam Kenangan

Malam ni tiba2 je jadi teringat sume peristiwa, setiap apa yang aku lakukan, yang aku tuturkan, semuanya mengingatkan kisah-kisah lama yang aku cuba lupakan. Aku semakin rasa tidak terdaya, seolah-olah semuanya mencengkam jiwaku, menyentap hatiku. Sungguh aku rindukan dia, walaupun aku selalu berbisik kepada sang hati, tak usah dirindu pada yang tak sudi, tak usah menanti pada yang telah pergi.



2 comments:

  1. Assalammualaikum...

    Hari semalam adalah kenangan dan memori yang indah dalam lipatan kamus hidup saudari...tp jadikan lah hari ini adalah lebih baik daripada semalam...

    Cinta itu tidak semestinya memiliki apa yang dicintai dan dikasihi...itu.

    Walaupun si dia sudah tidak mengasihi saudari...tp apa yg penting Allah masih sayang kat kita kan....sebagai HAMBA ALLAH

    Panjatkan doa dan pengharapan hanya kepadaNYA....

    Wassalam.......

    pls: Pape nanti komen kat blog ana pulak k....salam ukhuwah...

    ReplyDelete
  2. waalaikummusalam,

    terima kasih di atas komen saudara. Saya hargainya :)

    ReplyDelete