SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Wednesday, June 12, 2013

Hope. Past. Present

Halu halu. i`m in the house. Dah lama tak menjengah blog kesayangan ni.
Terlalu banyak yang telah aku harungi, pelbagai suka duka.
Berkilo kilo air mata, air liur keluar sepanjang penyepian aku ni.
Terdetik untuk update blog arini.

Beberapa hari ni, jiwa aku rasa tak tenteram, macam ada sesuatu yang tak terluah.
what should i do?

Aku harap, last year punya wish boleh dilaksanakan pada tahun ni.
Sila doakan saya yea.!
bling bling wat muka tak berapa nak comel...
huhuu

Ok! aku takde cakap lagi pasal azam aku tahun ni kan? Sama macam tahun lepas, cuma 
azam terbesar aku tahun ni.. aku nak beli kereta dan sambung master. Semoga semuanya dipermudahkan dan berjalan dengan lancar.
amin amin..

No comments:

Post a Comment