SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Wednesday, October 21, 2009

cinTa yang BuTa...........

Malam ni hati aQ sakit sgt2. Tadi aku g kedai makan then after aQ dah abis mkn bru r dia msj aQ. Adus, msj dia mcm bese r....always ckp aQ bz...bz...and bz ne de aQ bz..dia yang xpaham aQ...time aQ tnggu dia..xde lak dia msj aQ..aQ gak salah
(ps : prob 1)
Lps dpt msj dia, aQ terus g byr makanan aQ..sb aQ nk gyt ngn dia..aQ tau dia tgh letih sbb ptg td dia de test....(skali ag aQ try paham dia)..So aQ call r dia, mcm bese..sore dia xhepi pn...mcm org xde mud....(k..kali ke-2 aQ try paham dia)
wlpn kdng2 dia ckp aQ jerk tersensitif lebey....ok...sabau2.Tgh2 gyt tibe2 aQ kuar topik nk study mlm nih...blom smpt aQ abis ayat aQ...dia dh blame aQ....pe ag bengang r aQ....kalo dia tmpt aQ pn gerenti dia bengang kalu aQ ckp mcm tu kat dia
(ps :prob 2)
Then, pe ag...sbb mcm xde hint mcm dia nk pujuk or say sori kat aQ...aQ letak jew r tel dr abih krdt aQ...wawawa....sakit ati giler...siyes.....Benci giler...
K, pe ag trus aQ ajak liza ngn eze balik umah....smpai umah...sekeping msj pn dia xhantar...xde penyesalan lngsng...pdn muka aQ...sape sruh aQ syg dia??!...
AQ pe ag...mcm bese anta r msj kat dia..huhuhu...akhir nyer dia anta msj gak...tahu per isinya??? ni ha.... " :( " adui.....geram giler...
Ha'a td aQ saje2 nk search email dia kat fb..tetiba aQ jmpe lak...pergh!!...ag r menambahkan kegeraman aQ.....benci...benci...benci....
dia tipu aQ....kate xbuat fb....
(ps : prob 3)

No comments:

Post a Comment