SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Tuesday, September 09, 2008

haruuuuuuuuuu....

ergh....rasa cm bengang pn ada...
tapi tu sume silap aku....
nape aQ xstudy btul2.....
tgk result test bru rase menyesal......
aduila.....
dh r teruk giler.....
cmne nk score ni....
nk dpt A math mcm da sush ni....
A- pn dh sakit nk dapat.....
eeeeeeeee.........
rase nk menjerit....
nak crite kat sape pn xtau......
klu aQ ckp aQ nyer teruk....
nanti dorng pn ckp dorng teruk gak.....
tapi aQ nyer lagi teruk kan?????
argh!!!!!........
tension tul......
pe yg aku harus wat spy nanti aQ dpt score gak math tu???
erm........

3 comments:

  1. aisyah, aku ni adib :D
    saje je nk update blog aku kt ko
    hehe
    http://entahladib.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. hahaha
    adoyai
    saba
    kay
    ak pon x ley nk tlg
    ak pon bongok gak bab nie

    ReplyDelete
  3. owh..huhuh..okie2....pew r ko adib...nk gak update kat blog aQ...

    ReplyDelete