SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Tuesday, May 27, 2008

perasaan....

entah r.....aku pun xtau pew perasaan aku sekarang nih......
boring bangat...!!!
bila r sume ni nak abis.....
nak santai2 ngn tenang....
huhu.....
p/s: mst de yg ckp aQ slama ni pn duk senang lenangkan....
huhu.......nampak jew senang lenang....tapi jiwa xaman beb...
hehe
.....
aku tgh konfius ni....sekali pk nak balik.....
2 kali pk mcm nak xnak balik.....
3 kali pk plak....mcm nak balik lg....
aDus!!....
penin aQ mcm ni.....
tp tiba2 rasa cam rindu kat umi n abah aku....
rindu kat adik2 aku.....
rindu kat tilam busyuk aku.....
rindu kat bilik air aku......
rindu kat bilik tido aku.....
rindu kat pokok2 dkt umah aku....
hahaha....
sumenyer aku rindu....
:P

No comments:

Post a Comment