SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Monday, May 12, 2008

huhu.......i get back my bro....

hepi sgt....
xtau nk ckp cmne....
td adik aQ call...
walaupun dia call aku pakai kredit yang aku bagi gak....
tp dah itu cukup bermakna....
first time dia call after skian lame.....
sblom ni pun dia call....
dulu-dulu r.....
tu pun sebab nk mintak kredit....
tp after kes tu.....
dia dah jadi okey....
and i hope....
dia akan jadi okey sampai bila-bila.....
dan xmacam dulu dah....
tadi mcm xpercaya....
dia call aku....
maybe dia baru rasa ingat kat akak dia ni kot....
huhuhu.....
dia pun macam hepi jew suara....
dia mcm new boy....
xsabar nak jumpe dia.....
huhuhu....



2 comments:

  1. i'm happy for u, my fren .

    smoga kekal la ek .

    busuk-busuk adik kte pn, dier ttp darah daging kte kn.

    =)

    ReplyDelete