SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Wednesday, March 17, 2010

Tuesday, March 09, 2010

sediH sunyI sepi

hari ni langsung aQ xcontact dia...
no celcom aQ x oN pun...
ntah r...
dia pun mcm xde usaha nk baik ngn aQ..
mungkin dia pk ni salah aQ.
:(
aQ pun mcm da putus harapan..
rasa nak nangis je kalu ingat..
takpe r...
kalu de jodoH..
de r..
kalu xde...
mungkin dia bukan untuk aQ...
:((



lama giLer aQ tiDo semalam...
pahtu bangun pagi tadi...ingatkan de kelas...tiba2 kelas xde lak..
so aQ smbung tido balik...
then dkat2 nk g kelas kul12 td..
aQ bangun r balik...dlm kelam kabut ngn g mandi tuh..
AdUIH!!...tangan aQ terkena "pisau tut"....hahaa..siot tul...
sengal...dh r jiwa kaCAU...mcm2 lak kene kat aQ...eeeeeee...sabau jew r...
dh nasib baDan.

$uNy!nYer H@t!

sekarang nape ek.. aku makin cepat rasa sunyi.terasa hati..betul ke aQ jadi makin sensitif? or orang yang kat sekeliling aQ xfaham aQ?
ergh!!!...masalah dalaman betul....truly..aQ always rasa kesorangan..penyakit 'lama' aQ datang balik..erm..depressi?
urm...semalam aQ baloh ag ngn 'dia'..salah aQ ke? aQ yang berubah @ dia yang makin xfaham aQ..susah ke nak faham aQ..pelik sgt kew AQ ni?
ntah r..benda kecik pun leh jadi besar..hari2 gaduh..bOSAN!!!...
so i decided..nk sENYAp....seNyaP...sEnYaP....sampai aQ puas ati...
smpai hati aQ dah tenteram...nak je aQ mintak pUTUS...
kapel ke xkapel ke...tetap aQ mcm ni..loneLy....