SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Thursday, June 05, 2008

monolog sama diri

bila r mu nak sedar diri ni!!!!...
nape r tuhan bagi mu cepat sangat lupe!!!!....
ingat2 la......
INGAT.......susah sgt kew nak ingat.....
nak suruh orang wat camne ag........
u r nothing for.....SJWBHJBWQHW.....
must remember..........

Monday, June 02, 2008

once again....

sedey nyer rasa...terkeciwa.....
hukhukhuk...
tadi 'dia' call..time tu aQ duk atas kete ngen syuk n cik miji....
dah r syuk pasang lagu kuat2.....
camne aQ nak dengar suara dia???....
so....the end of the story....
skali ag aQ xleh nk cakap ngn dia.....
aQ kena r menanti dan terus menunggu.....
panggilan dia.....
urgh!!!!!.....

Sunday, June 01, 2008

boHsan......lalala

bosan r....bohsan..bangat....walaupun 2,3 hari ni keje aku kuar jew....
tapi aku still bohsan.....
sometimes..i feel so lonely....
smalam 'dia' call....
separuh hatiku menjerit....
argh!!!..wat can i say??!....
kejap jew.....leh borak.....tp cm xborak pn ade...psl..
aQ senGal....xleh nk cam suara dia.....yea r.....
aQ dah xbley kenal suara dia.......
leh lak aQ ingt dia tu...someone else......
wawawa....terasa kew dia???
ntah....nak terasa psl ape kan.....
nothin between us....
just "teman tapi mesra "....hahaha.....
ungkapan ni....byk benor aQ sebut skarang ni....
abis tu nk ckp ape ag kan.....
dah itu yang hakikatnyer....