SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Wednesday, June 12, 2013

Kenangan

Hello, selamat petang.
Ok, baru balik dari lunch. Ada beberapa berita yang tidak menyeronokkan. Dengar cerita, esok my BIG boss akan announce pasal kita orang punya opis hour. Oh tidak! Kena balik pukul 6. Aku dah terbiasa balik pukul 5.30 kot. Nak tunggu pukul 5.30 pon ya ampun...derita wei.. derita.
hahaahaa..
Hopefully, dia tak jadi nak panjang tempoh kerja. If betul la kabar angin tu, aku memang jutaan terima kasih pada makcik yang duk depan aku ni. Memang saja je dia ni. Nak tunggu rajin ke apa. aiyokk..

Banyak lak aku punya mukadimah kan, padahal aku nya tajuk arini, 'Kenangan'...
Rasa macam banyak dah aku pos pasal kenangan ni. Betapa aku ni suka hidup dalam kenangan, tak bagus wei, tak bagus..tettttt!!

Sapa cakap kenangan tu tak penting kot, tapi kalu terus menerus hidup dengan kenangan yang ada. Aku rasa hidup tak kemana mana pun. Akan tetap ditakup yang lama. Life must go on.

Selalu je aku duk ulang-ulang cakap pasal life must go on, tapi until now, nothing i do. Just pretending forget everything but deep inside aku still memorizes benda lama. Huh! Teruk betul.
Kunun-kunun lupa tapi bila ternampak sesuatu, mula la meracau sorang-sorang. Sebab apa, sebab kau rasa tak sebahagia dia. Jeleskah?!

Sekarang aku kena rancang sesuatu, buat sesuatu. Apa pun aku kena tunggu result nanti. Bila yea nak kuar. aku harap sangat keputusannya posistif. huu

No comments:

Post a Comment