SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Sunday, March 18, 2012

Pilihan

Pilihan..
Sekarang ni aku makin susah nak buat pilihan. Macam-macam nak kena fikir. Kalau buat macam ni, yang tu lak kena fikir, kalau buat yang tu, yang ni plak macam mana. Haish..dilema wanita aku ni. Sampaikan fikir punya fikir jangan habuk pon takde..waaa

Ok, dah berbulan kot aku duk ternak lemak jew kat umah..hati dah mula risau ni... Yelah mana tak risau, aktiviti aku tu banyak keburukannya. Badan makin jadi gemuk dan yang paling PALING utama...aku takut aku dah lama sangat abis blaja dan aku takut suatu hari nanti aku dah xleh guna perkataan FREsh Graduate tuh..haaa

Kalau nak sedapkan hati, baru 4 bulan jew aku start cari keje..weh..lama gak tuh..oh tidakk!!..
ok..ok...aku cakap siyes..
Sebenarnya, aku tak tau, nak wat apa dengan hidup aku. APA ( did u out of ur mind? )
Umur dah jejak suku abad, tapi tak tau nak buat apa dengan hidup kau sendiri? Kemon la.. wake dear..
cheT!! senang r kau cakap.. kau tak duk tempat aku..Please stand in my shoes..erk..yea x bahasa oramputih aku ni..hikhik..

Sebenarnya, kalau aku just fikir untuk diri aku, senang jew..Tapi sebab aku kena fikir pasal benda lain yang memang penting dalam hidup aku. So aku mesti pilih jalan yang terbaik. Masalahnya, aku tak tau apa yang terbaik. Seolah-olah tiada pilihan untuk aku. Moga-moga Allah swt beri aku petunjuk...amin

No comments:

Post a Comment