SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Sunday, January 01, 2012

Selamat Tahun Baru

Tup tup..dah masuk tahun baru dah. Masing2 duk post status masing2 pasal new year kat facebook...huhuu..
Masing2 ada azam yang ingin terlaksana pada tahun 2012 ni..Dah masuk tahun baru dah, bermakna tahun ni akan bertambah lagi setahun umur aku. Tiba2 rasa macam dah makin tua dah..

Wah!! Tak boleh terima kenyataan jap..hehee..Walau pe pun kehidupan harus diteruskan. Hurmm..semua orang pasang azam baru. Pe ek azam aku tahun ni. Banyak sebenarnya, mungkin antara yang aku boleh senarai kat sini :-

  • get a job , aku tak kisah sebenarnya dapat kerja kat mana2 pun, tapi bila fikirkan umi ngn abah aku suruh aku stay kat kg, so mungkin ni gak harapan aku, moga2 aku dapat satu kerja kat kg ni..huhuu..walau apa pun, jika bukan rezeki aku kat kg, hopefully aku akan dapat kerja jugak!! (sangat2 berharap)      
  • sambung belajar. Ni pun salah satu azam aku, harap2 aku boleh sambung study. Aku tak fikirkan lagi pasal ni, maybe aku mesti cepat2 buat keputusan sebelum semuanya terlewat..huhuu
  • lupakan B.. walaupun dah lama aku patut wat semua ni, tapi sampai dah masuk tahun baru ni pun aku still tak boleh lupakan dia, semuanya aku serahkan kepada takdir..hukhukk
  • azam aku yang lain lak, aku nak turunkan berat badan...tuink tuink tuink...ekekee..Lama dah sebenarnya aku nak wat, tapi still tak boleh, malah makin naik de la...hahaa
  • pastu aku berazam nak sambung azam2 tahun lepas yang aku still tak boleh wat lagi..Antaranya  ialah buang tabiat2 buruk aku seperti malas dan cepat marah.....heeehee        



SEMOGA AKU DAPAT LAKSANA SEMUANYA~ AMIN....heee