SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Tuesday, March 29, 2011

Surat Untuk Awak

Awak,
Semasa saya di sini, awak di sana buat apa...Banyak saya nak cerita, nak share ngn awk, tapi awak selalu takde masa nak dengar cerita saya. Mungkin awak da tak berminat nak dengar cerita saya lagi da...Sunyinya hati saya.....

Awak,
Awak tahu tak, saya sayang awak, saya sayang sgt2...tapi awak tak sayang saya mcm sy sayang awak. Awak da xkesah kalu saya diam ngn awak, kalu saya merajuk ngn awak. Saya tahu awak still leh gelak2 tanpa saya kan....sedihnya hati saya...

Awak,
Awak saya perlukan awak untuk sokong saya, beri saya semangat, Tapi awak banyak takde masa time saya perlukan awak. Awak bizi sangat  ke sampai 5 minit pun xleh dengar luahan saya...Sedangkan saya sgt2 harap awak de time sy amat2 perlukan awk....Saya perlukan awk time saya suka, time saya sedih...Saya nak share semuanya ngn awak....Tapi awak tak pernah rasa macam tu......Tak pentingnya saya di sisi awak...

No comments:

Post a Comment