SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Monday, February 28, 2011

Semuanya mungkinkah berlaku

Saat ini segalanya kian nyata...
Hanya keajaiban yang dapat membantu...
Keserabutan kian ...

Tuesday, February 22, 2011

Bila cinta memanggil

Ada tiada rasa dalam jiwa
rindu akan memanggilo mu
karna setiap jiwa telah bersumpah setia


bila cinta ada di dalam jiwa
wangi bunga dunia tanpa nestapa
sgala yg dirasa hanyalah Dia
hatikan memuja hanya padaNya

Thursday, February 10, 2011

serba SalaH...dicakap salah...xckp lagi2 la salaH

tiap kali awk kata awk syg sy....mst sy pk betul kah..mst awk tipu sy lagi..sy mcm da xleh percaya awk mcm dlu...ati sy pn da xbunga2 bile awk ckp mcm tu....tp nape sy bertahan ngn awk...sb sy SYG awk...!!
aritu, sy rasa nk ngamuk je bile tgk byk sgt brg2 pmpuan dlm kete awk..tp tu pn sy pasan lps awk explain dlu kat sy...huhh!! kalo x sy xpasan pun....nape sy xpasan sblom awk ckp...kalo x...leh sy perli awk dlu....huhuu...awk kate sume brng2 tu makwe kwn baek awk nyer.....nape pmpuan tu slumber badak jew tinggal brng dia kat kete awk.....smpai skng sy xpuas ati!!! kalo awk bg sy pluang luahkan pe yg sy xpuas ati.....sy mst ckp psl ni dlu....tp awk xpernah tye pn.... :((
sy xsuke....sy xpuas ati...bile awk ckp penyepit rmbt tu sy tnggl kat kete awk...siap awk gntung lak bwh cermin tuh....tu BUKAN penyepit sy.......awk mati2 ckp tu yg saya punya...awk ckp sy lupe....bile mase sy de jmpe awk pkai penyepit???? kalo de pn...sy pakai penyepit merah....the only one penyepit rmbt yg sy ada......!!! huuHH!! ati membengkak...tp sy tahan jew....sb sy da lame xjmpe awk.... T_T