SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Friday, May 28, 2010

sTOp everyTHinG....coZ i can't do NoThinG...

Arini, aku dah buat satu keputusan. Tak tahulah keputusan aku ni akan merubah perjalanan hidup aku atau tak. Tapi yang pasti, aku telah memilih jalan ni. Maybe semua ni berlaku kerana kesalahan aku, kebodohan aku. Aku tak sanggup hidup dalam tekanan walaupun aku takut nak hadapi kenyataan. Tapi kenyataan adalah kenyataan, semua xdapat diubah. Tengah hari tadi aku nekad nak call dia, tapi sumenya macam tiada penghujung, mungkin jodoh aku dan dia dengan aku sampai di sini jew kot. Dah banyak

No comments:

Post a Comment