SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Thursday, May 20, 2010

no regret at all...

sekarang dah tiba masa aku belajar dari kesilapan, walaupun banyak kali aku. mengulangi kesilapan yang sama. hidup ni sunyi kalau kita xtahu macam mana nak menceriakannya. Terserah pada kita nak pilih hidup yang macam mana. Sometimes, it's more easy to talk than to do it. Aku tahu sumenya terserah pada aku, but i need a support!!!.. Walaupun aku tahu, tiada siapa dapat bersama aku 26 jam sehari, care bout me, pe aku dah buat, pe yang aku rasa..no one can do dat.. i think ...think...and think!..but not have any idea..just dot dot dot in my mind...urgh!!!....can't believed...SEpi...DAN terus aku meyendiri...my heart was crying..my heart screaming!!....2 tiGA ari ni perasaan aku bercampur baur (even dah lame aku mcm ni) nobody know...(wlpn dulu de sorg, but she was busy, need i disturb her??) urm...I need someone i can talk to..i need someone can listen to...i need someone can always by my side...STop!! dreaming....betul kata KAK nYah...dis life...in dis age...i must try to live alone..solve and do everythinG aloNe...
i agree but my heart not listen to.... ~JIWA KACAU~

No comments:

Post a Comment