SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Saturday, May 29, 2010

sepi tanpa Cinta

Apakan daya jika kasihku tidak kau menghargai
Apakan daya aku hanya menumpang di sudut hati
Tiba masanya terpaksa ku membawa diri
Aku menyedari siapa diriku hanya sementara...

Apakan daya percintaanku ini separuh jalan
Hidup seperti sampan hanyut di dalam lautan sepi
Terumbang-ambing ku dipukul ombak yang tinggi
Lemasnya aku hingga sesaknya nafasku menanggung rindu

Sampainya hatimu meninggalkan ku sendiri
Tanpa kasih sayang mengapa kau mungkiri
Segala janjimu dulu
Untuk hidup bersamaku
Sungguh pilu di hatiku

Kurasa sepi tanpa cintamu
Bagai malam tiada cahaya
Apalah dayaku jika orang tak sudi
Lebih baik aku pergi

Hanya pada Tuhan aku berserah
Moga diriku kecap bahagia
Apalah dayaku orang tak sudi
Lebih baik aku pergi

Friday, May 28, 2010

Stop everytHing, coz i can't do notHinG

ergH.....sengalnyer tenet...aku dah luahkan mcm2...aku save then xbleh nk save. Sume aku taip dah hilang. Sume mood aku nak meluahkan perasaan kat sini hilang. TENSION Siot!!!.....Kan AKu delete gak blog ni mcm aku delete facebook, mcm aku patahkan sim aku...baru tahu...
HIDup aku dah mula fedUp;;....!!!

sTOp everyTHinG....coZ i can't do NoThinG...

Arini, aku dah buat satu keputusan. Tak tahulah keputusan aku ni akan merubah perjalanan hidup aku atau tak. Tapi yang pasti, aku telah memilih jalan ni. Maybe semua ni berlaku kerana kesalahan aku, kebodohan aku. Aku tak sanggup hidup dalam tekanan walaupun aku takut nak hadapi kenyataan. Tapi kenyataan adalah kenyataan, semua xdapat diubah. Tengah hari tadi aku nekad nak call dia, tapi sumenya macam tiada penghujung, mungkin jodoh aku dan dia dengan aku sampai di sini jew kot. Dah banyak

Thursday, May 20, 2010

no regret at all...

sekarang dah tiba masa aku belajar dari kesilapan, walaupun banyak kali aku. mengulangi kesilapan yang sama. hidup ni sunyi kalau kita xtahu macam mana nak menceriakannya. Terserah pada kita nak pilih hidup yang macam mana. Sometimes, it's more easy to talk than to do it. Aku tahu sumenya terserah pada aku, but i need a support!!!.. Walaupun aku tahu, tiada siapa dapat bersama aku 26 jam sehari, care bout me, pe aku dah buat, pe yang aku rasa..no one can do dat.. i think ...think...and think!..but not have any idea..just dot dot dot in my mind...urgh!!!....can't believed...SEpi...DAN terus aku meyendiri...my heart was crying..my heart screaming!!....2 tiGA ari ni perasaan aku bercampur baur (even dah lame aku mcm ni) nobody know...(wlpn dulu de sorg, but she was busy, need i disturb her??) urm...I need someone i can talk to..i need someone can listen to...i need someone can always by my side...STop!! dreaming....betul kata KAK nYah...dis life...in dis age...i must try to live alone..solve and do everythinG aloNe...
i agree but my heart not listen to.... ~JIWA KACAU~

Monday, May 17, 2010

petang ini....

hari ni genap hari yang ke berapa dah aQ der krisis ngn 'dia'. it's hard for me to handle dis. But life must go on...right? kadang2 rasa mcm nak menangis je. bosan..sunyi.marah.sakit hati..sume der.semalam aQmsj dia...de patut dia ckp aQ terlebih sensitif....xbleh nak faham keadaan dia...de dia faham aQ?....aQ yg sensitif???....urgh!!!...menyakitkan hati....