SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Wednesday, October 21, 2009

cinTa yang BuTa...........

Malam ni hati aQ sakit sgt2. Tadi aku g kedai makan then after aQ dah abis mkn bru r dia msj aQ. Adus, msj dia mcm bese r....always ckp aQ bz...bz...and bz ne de aQ bz..dia yang xpaham aQ...time aQ tnggu dia..xde lak dia msj aQ..aQ gak salah
(ps : prob 1)
Lps dpt msj dia, aQ terus g byr makanan aQ..sb aQ nk gyt ngn dia..aQ tau dia tgh letih sbb ptg td dia de test....(skali ag aQ try paham dia)..So aQ call r dia, mcm bese..sore dia xhepi pn...mcm org xde mud....(k..kali ke-2 aQ try paham dia)
wlpn kdng2 dia ckp aQ jerk tersensitif lebey....ok...sabau2.Tgh2 gyt tibe2 aQ kuar topik nk study mlm nih...blom smpt aQ abis ayat aQ...dia dh blame aQ....pe ag bengang r aQ....kalo dia tmpt aQ pn gerenti dia bengang kalu aQ ckp mcm tu kat dia
(ps :prob 2)
Then, pe ag...sbb mcm xde hint mcm dia nk pujuk or say sori kat aQ...aQ letak jew r tel dr abih krdt aQ...wawawa....sakit ati giler...siyes.....Benci giler...
K, pe ag trus aQ ajak liza ngn eze balik umah....smpai umah...sekeping msj pn dia xhantar...xde penyesalan lngsng...pdn muka aQ...sape sruh aQ syg dia??!...
AQ pe ag...mcm bese anta r msj kat dia..huhuhu...akhir nyer dia anta msj gak...tahu per isinya??? ni ha.... " :( " adui.....geram giler...
Ha'a td aQ saje2 nk search email dia kat fb..tetiba aQ jmpe lak...pergh!!...ag r menambahkan kegeraman aQ.....benci...benci...benci....
dia tipu aQ....kate xbuat fb....
(ps : prob 3)

keMaLasan....

pagi ni sebenarnya time lab tutorial tapi rileks lak aQ nih...huhu...
sempat ag aQ duk jenguk2 blog kawan2 aQ.... :p
best dpt tahu crite dorang. hilang gak r sket rasa bosan aQ ni...
Fuhhh!!...sume dorang puratanya mcm da jadi orang femes....buzy person gitu...
chewahh....aku gak yang still mcm dlu...low profile r kununnya....huhuhu..
windu kat kome2.....hehe...xtau r korng windu x kat aQ...hoho...
k....crite psl aQ lak....nothing special....mcm bese jerk...BORING...
tahap kemalasan aQ ni pn xpernah turun2...makin naik de r.....
ahlamak....pe nak jadik nih (p/s : umi aQ kata jadi jew r anak dia...hehhe..)
adui....cian umi.....

Wednesday, September 09, 2009

no Boy..no cRy....

tajuk ni sesuai sgt2 ngn aku.
kadang2 aku nyesal sgt2 lps da kapel.
hidup aku berubah 100%.
pe yang best sgt tentang bercinta ni?
sakit ati? sedih?suka?marah?
ergh!!! persetan r sume..
aku benci perasaan ni.
kalau dulu...walaupun aku xde kapel.
hidup aku okey je,
walaupun dulu.
kadang2 aku rasa sunyi...
kadang2 aku rasa sedih..
tapi aku banyak hepi...
aku bukan sedih hari2...
aku bukan sunyi ari2...
hidup aku aman...
tapi sekarang...
lps aku dah try benda tu........
"bercinta" konon....
pe aku dapat...????
hari2 aku sedih...
hari2 aku sakit hati...
hari2 aku susah hati...
hari2.....
bila masa aku hepi????
jarang....
jarang2....
sampai aku just ingt psl kesedihan aku dari kegembiraan aku...
i want my life back!!!....

Friday, August 07, 2009

bencinta

ape ek aQ nk crite hari ni.
erm..sebenarnya banyak yang aku nak cerita...
tapi ntah r....nak crite kat sape ek.....
pikir punye pikir.....baik xpayah crite...
no man.....no cry.....

Wednesday, August 05, 2009

haluuuu......lame tul aQ xupdate blog aQ ni......
bz kew aQ???
xsgt pn...he3
urm....sem ni aQ duk umah sewa lak....
ag la lara....
wawawa.....
tiba2.... rindu lak kat kawan2 dlu....especially kwn2 kat poli.....
korg watpe ek skng???