SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Friday, August 08, 2008

akhirnya........

akhirnya......
aku membuka hati aku untuk menerima dia......
wlpn aku tahu risiko yang telah aku ambil......
aku still nak ambil risiko tu.......
efeknyer......
aku malas nk pikir.....
wlpn aku sering terpikirkannya.....
huhuhu...........
xinsaf2.....
suke cri mslh......
:p
erm...........
aritu......
malu besar aku dgn liza.....
punyer r lama aku simpan rahsia sape itu "mr Beans".....
tup.....tup....
rahsia bukan lagi rahsia......
menjerit aku kat kedai nescafe tu.....
sume org tgk.....
ergh!!!....
lantak dia r.....
aku malu giler time tu,......
rasa nk masuk bwh meja......
hahaha.........
but anyway............
lama2 ok jew......
sbb bdk tu bkn ade kat cini pn.....
wawawa...........

1 comment:

  1. cah..mu kne pk gak wes risiko..
    ni risiko mu
    1.prsn
    2.frinedship
    dua risiko yg pyh nk settle..
    sanggupkh mu nk berkorban prsn..
    sanggupkh mu nk musnahkn pershbtn yg lama terjalin...
    pe2 pun somo hal ada risiko..
    mu kne pk scr rasional..
    ni soal ur live..
    nobody nk chance u but u will chance..

    ReplyDelete