SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Tuesday, May 27, 2008

perasaan....

entah r.....aku pun xtau pew perasaan aku sekarang nih......
boring bangat...!!!
bila r sume ni nak abis.....
nak santai2 ngn tenang....
huhu.....
p/s: mst de yg ckp aQ slama ni pn duk senang lenangkan....
huhu.......nampak jew senang lenang....tapi jiwa xaman beb...
hehe
.....
aku tgh konfius ni....sekali pk nak balik.....
2 kali pk mcm nak xnak balik.....
3 kali pk plak....mcm nak balik lg....
aDus!!....
penin aQ mcm ni.....
tp tiba2 rasa cam rindu kat umi n abah aku....
rindu kat adik2 aku.....
rindu kat tilam busyuk aku.....
rindu kat bilik air aku......
rindu kat bilik tido aku.....
rindu kat pokok2 dkt umah aku....
hahaha....
sumenyer aku rindu....
:P

Saturday, May 24, 2008

donNo La.....

aQ rasa mcm ade banyak jew aQ nak luahkan....
tapi mcm xterluah.....
sometHing dat i really know is.....
i really really miss my ummie.......
wanna go home.....
but......
always the stupid reaSon i can't go home....
" i really2 hate naik bus alone".....ergH!!!...
sometimeS.....
i feEl very aLone to go this journey.....
actually....some times.....i miss Him....
a little bit maybe.....
a time to time....
i'm just wAIT hiS messAge....
gileR!!!.......wat a stuPiD feeLing....
maybe i just feeL aloNe....
loNLey make me do a Stupid tHing wif a StupId feeLing....
wat a terrible....... hole life.....

Tuesday, May 13, 2008

satu pengajaran


hari ini aku dapat satu lagu pengajaran......

baru aku sedar.....

dalam dunia ni tiada apa yang sempurna.....

sekiranya seseorang itu....

kurang dari satu aspek.....

dia akan lebih dari satu aspek.....

mungkin betul kata umi aku....

tiada yang betul-betul 'perfect'....

itu semua adalah atas diri kita sendiri bagaimana mahu mengolahnya..

"just forgive and forget, everything will be ok"....

kawan boleh di nilai di saat kita di dalam setiap keadaan....

just take it or leave it, it's all about u.....

cuma apa yang penting......


sebagai seorang kawan kita hendaklah ada 5m:


  • memahami

  • memberi
  • mengingati
  • mengikhlaskan diri
  • menyayangi

yang paling penting.....jangan ada sifat penting diri.....

yea...setiap orang kena pentingkan diri....

tapi kalau terlampau pentingkan diri sampai xingat kawan....

xelok gak kan???....

kerana kita hidup ini...

memerlukan kawan.....

sapa cakap kawan xpenting.....

kalau xpenting....

kita xsibuk cari kawan kan???

so, renung-renungkanlah.....

kawan tidak pinta jasanya dibalas.....

cuma hanya minta dihargai.......

kerana kita itulah salah satu sebab kenapa kita perlukan kawan....

Monday, May 12, 2008

huhu.......i get back my bro....

hepi sgt....
xtau nk ckp cmne....
td adik aQ call...
walaupun dia call aku pakai kredit yang aku bagi gak....
tp dah itu cukup bermakna....
first time dia call after skian lame.....
sblom ni pun dia call....
dulu-dulu r.....
tu pun sebab nk mintak kredit....
tp after kes tu.....
dia dah jadi okey....
and i hope....
dia akan jadi okey sampai bila-bila.....
dan xmacam dulu dah....
tadi mcm xpercaya....
dia call aku....
maybe dia baru rasa ingat kat akak dia ni kot....
huhuhu.....
dia pun macam hepi jew suara....
dia mcm new boy....
xsabar nak jumpe dia.....
huhuhu....



Sunday, May 11, 2008

dear dairi


aHlamak....ingt ari ni nk g jumpe penyelia aQ...
sape ag klu bkn cik rislah yg tersyG....hikhikhik....
tp ape aQ nk tunjuk kat dia ni???
bhgn aQ punyer tu.....
xgeRak2 pn....
mati r.....
dah r esok kene present kat dia.....
siAp nk amik markah lagi.......

Saturday, May 10, 2008

satu hAri

pagi td aku g test muet....
pergh!!..kene duk seat paling dpn..btul2 dpn pengawas....
dh r..aku 'paling' suke duk dpn....haha...
tp lame2....mcm bersyukur gak leh duk citu...
coz dpn kipas....xde r aQ berasap sambil jwb muet tu....
:)

tu part seat...blom ag msuk part test dia....aduila....
main ikut suke hati aQ jew....nk writing essay tu...haha...xtau leh brape sen....
erm part yg mcm hampeh cikit...time listeninG tu....aduila....xclear sgt r..sound dia..dh r slanga bi dia aQ dh xbrape nk paham ++ ngn gema dewan tu lak....
terkontang- kanting r aQ duk dgr mende alah tu duk membebel....
ahak..ahak..ahak...

**************************************
huhu....
abiH r.....
aQ nmpak si xXx lalu dpn umah aQ.....
dia pegi cc kot....
huhuhu...
mst td dia ingt aQ date ngn si akramin....
rosak reputasi klu gitu....
wawwawawa....

Friday, May 09, 2008

ergh!!!!!!!

menyampah tul....benci pn ade....ergh!!.bila r aku leh kuar dr sume ni....
tekanan dlam jiwa!!!!.....
neeD sometHing new..sometHing freSh....

Thursday, May 08, 2008

haRi yang meletiHkan.....

yuhuuuuu.....
akhirnyer lps dh satu test MUET aQ.....
wlpn xbrape leh jwb....
yg penting turn aQ dh lps......
it's make me hepi beb....
hehe....

*ini malam....

tension dooH...
bohsan bangat...
keje berlambak ni...
saje2 jew aQ nk lambakkan...dh r xlama dh ag nk present projek ni...
haMpeh tuL...

Wednesday, May 07, 2008

seConD cHance

aku bersyukur byk2 pada Allah swt krn bg umi aQ petunjuk n gerak hati....
klu x aQ xtahu r ape jd....
n it will make me crazy if it was happen.....
hope after this everything gonna be okay.....
amin.......

lalala....

yabidabiDu....
td aQ meet someone mase kls tut....
lame xtgk dia....
hehe..
:p

Tuesday, May 06, 2008

malasnyer

huhu....
banyak tul keje aQ.....
tp xterbuat pn....
keje makin berlambak...
mcm aQ perlukan 48jam sehari...
otak pn makin naik pusinG niH....
time giNi....
makin raSa nk tidow....
aduila.....
umi tgk r anak mu ni.....
pemalas tul.....
huhuhu
hari ni sama mcm bese....
bangun tido p kls....
fuHh yg cam best bila dgr kls cik fiQ xde...
sukernyer...tp bile dgr tang kene ganti tu r yg xbest....aduila...
nk ngajo bende r???....mcm byk sgt r yg nk diajor tu...
anyway....arini dak2 kls aQ amik gmbr kls....wlpn ramai yg xde...
it's ok....masing2 ade hal r tu...
wawawa......
ish...bile r aQ nk wak keje ni...membebel jew byk dih??..huhuuhu...
k chayok1 chayook!!....
kita belasaH jew....hahaaha