SELAMAT DATANG!

WELCOME TO MY PAGE JANGAN LUPA JADI FOLLOWER DAN BAGI KOMEN ANDA OK

Tuesday, September 09, 2008

haruuuuuuuuuu....

ergh....rasa cm bengang pn ada...
tapi tu sume silap aku....
nape aQ xstudy btul2.....
tgk result test bru rase menyesal......
aduila.....
dh r teruk giler.....
cmne nk score ni....
nk dpt A math mcm da sush ni....
A- pn dh sakit nk dapat.....
eeeeeeeee.........
rase nk menjerit....
nak crite kat sape pn xtau......
klu aQ ckp aQ nyer teruk....
nanti dorng pn ckp dorng teruk gak.....
tapi aQ nyer lagi teruk kan?????
argh!!!!!........
tension tul......
pe yg aku harus wat spy nanti aQ dpt score gak math tu???
erm........

Friday, August 08, 2008

akhirnya........

akhirnya......
aku membuka hati aku untuk menerima dia......
wlpn aku tahu risiko yang telah aku ambil......
aku still nak ambil risiko tu.......
efeknyer......
aku malas nk pikir.....
wlpn aku sering terpikirkannya.....
huhuhu...........
xinsaf2.....
suke cri mslh......
:p
erm...........
aritu......
malu besar aku dgn liza.....
punyer r lama aku simpan rahsia sape itu "mr Beans".....
tup.....tup....
rahsia bukan lagi rahsia......
menjerit aku kat kedai nescafe tu.....
sume org tgk.....
ergh!!!....
lantak dia r.....
aku malu giler time tu,......
rasa nk masuk bwh meja......
hahaha.........
but anyway............
lama2 ok jew......
sbb bdk tu bkn ade kat cini pn.....
wawawa...........

Thursday, July 10, 2008

bermulanya satu lagi alkisah aku.....

huhuuuu.......
dah lama aQ xonline.....
lps abih poli aritu.....balik umah....
bukan ade internet pon.....
dulu kat umah sewa tu.....
bleh r......
24jam sehari aQ online.....
hehehe......
erm.....
dah nak masuk 2 migu aQ menjengahkan diri aQ kat umt ni.......
not so bad......but not so good........
huhu.....(^.^)
tapi apa2 pun.....
sudah bermulanyer la......
satu plot dalam idup aQ bergelar mahasiswi......
chet!!!.....akhirnyer......
termakbul gak impian aQ nk masuk u......
wlpn bukan u yg femes seantero dunia.....
but i'm still student in university......
hahaha........menyedapkan hati r ni kononnyer.....
:P.......
nasib baik u ni jew nk amik aQ.....
ape...ingt u lain nk amik kew......
p/s: sedar diri gak aQ.....kuANG2.....
............
crite psl kehidupan aQ kat cini......
ok r.....
tgh nk menyesuaikan diri dgn keadaan persekitaran yg baru.....
dgn cara pembelajaran yg baru.....
wlpn aQ still mcm terikut2 dgn style kat poli......
hehehe......
everything must gonnA BE change r dear.......
wawawawa......
k r....gua nk cau dulu....
nk isi ptptn ni.....
dh byk kali aQ try.....
tp mslh gak.....
xlps2 nk isi.....
apa punyer sush nk pinjam duit.......
duit2.......nasib baik r psl duit.....
klu x......
aQ wat bodo jew.....
hahaha......
k r......
banyak tulis lak aQ ni.....
bye2.....

Thursday, June 05, 2008

monolog sama diri

bila r mu nak sedar diri ni!!!!...
nape r tuhan bagi mu cepat sangat lupe!!!!....
ingat2 la......
INGAT.......susah sgt kew nak ingat.....
nak suruh orang wat camne ag........
u r nothing for.....SJWBHJBWQHW.....
must remember..........

Monday, June 02, 2008

once again....

sedey nyer rasa...terkeciwa.....
hukhukhuk...
tadi 'dia' call..time tu aQ duk atas kete ngen syuk n cik miji....
dah r syuk pasang lagu kuat2.....
camne aQ nak dengar suara dia???....
so....the end of the story....
skali ag aQ xleh nk cakap ngn dia.....
aQ kena r menanti dan terus menunggu.....
panggilan dia.....
urgh!!!!!.....

Sunday, June 01, 2008

boHsan......lalala

bosan r....bohsan..bangat....walaupun 2,3 hari ni keje aku kuar jew....
tapi aku still bohsan.....
sometimes..i feel so lonely....
smalam 'dia' call....
separuh hatiku menjerit....
argh!!!..wat can i say??!....
kejap jew.....leh borak.....tp cm xborak pn ade...psl..
aQ senGal....xleh nk cam suara dia.....yea r.....
aQ dah xbley kenal suara dia.......
leh lak aQ ingt dia tu...someone else......
wawawa....terasa kew dia???
ntah....nak terasa psl ape kan.....
nothin between us....
just "teman tapi mesra "....hahaha.....
ungkapan ni....byk benor aQ sebut skarang ni....
abis tu nk ckp ape ag kan.....
dah itu yang hakikatnyer....

Tuesday, May 27, 2008

perasaan....

entah r.....aku pun xtau pew perasaan aku sekarang nih......
boring bangat...!!!
bila r sume ni nak abis.....
nak santai2 ngn tenang....
huhu.....
p/s: mst de yg ckp aQ slama ni pn duk senang lenangkan....
huhu.......nampak jew senang lenang....tapi jiwa xaman beb...
hehe
.....
aku tgh konfius ni....sekali pk nak balik.....
2 kali pk mcm nak xnak balik.....
3 kali pk plak....mcm nak balik lg....
aDus!!....
penin aQ mcm ni.....
tp tiba2 rasa cam rindu kat umi n abah aku....
rindu kat adik2 aku.....
rindu kat tilam busyuk aku.....
rindu kat bilik air aku......
rindu kat bilik tido aku.....
rindu kat pokok2 dkt umah aku....
hahaha....
sumenyer aku rindu....
:P

Saturday, May 24, 2008

donNo La.....

aQ rasa mcm ade banyak jew aQ nak luahkan....
tapi mcm xterluah.....
sometHing dat i really know is.....
i really really miss my ummie.......
wanna go home.....
but......
always the stupid reaSon i can't go home....
" i really2 hate naik bus alone".....ergH!!!...
sometimeS.....
i feEl very aLone to go this journey.....
actually....some times.....i miss Him....
a little bit maybe.....
a time to time....
i'm just wAIT hiS messAge....
gileR!!!.......wat a stuPiD feeLing....
maybe i just feeL aloNe....
loNLey make me do a Stupid tHing wif a StupId feeLing....
wat a terrible....... hole life.....

Tuesday, May 13, 2008

satu pengajaran


hari ini aku dapat satu lagu pengajaran......

baru aku sedar.....

dalam dunia ni tiada apa yang sempurna.....

sekiranya seseorang itu....

kurang dari satu aspek.....

dia akan lebih dari satu aspek.....

mungkin betul kata umi aku....

tiada yang betul-betul 'perfect'....

itu semua adalah atas diri kita sendiri bagaimana mahu mengolahnya..

"just forgive and forget, everything will be ok"....

kawan boleh di nilai di saat kita di dalam setiap keadaan....

just take it or leave it, it's all about u.....

cuma apa yang penting......


sebagai seorang kawan kita hendaklah ada 5m:


  • memahami

  • memberi
  • mengingati
  • mengikhlaskan diri
  • menyayangi

yang paling penting.....jangan ada sifat penting diri.....

yea...setiap orang kena pentingkan diri....

tapi kalau terlampau pentingkan diri sampai xingat kawan....

xelok gak kan???....

kerana kita hidup ini...

memerlukan kawan.....

sapa cakap kawan xpenting.....

kalau xpenting....

kita xsibuk cari kawan kan???

so, renung-renungkanlah.....

kawan tidak pinta jasanya dibalas.....

cuma hanya minta dihargai.......

kerana kita itulah salah satu sebab kenapa kita perlukan kawan....

Monday, May 12, 2008

huhu.......i get back my bro....

hepi sgt....
xtau nk ckp cmne....
td adik aQ call...
walaupun dia call aku pakai kredit yang aku bagi gak....
tp dah itu cukup bermakna....
first time dia call after skian lame.....
sblom ni pun dia call....
dulu-dulu r.....
tu pun sebab nk mintak kredit....
tp after kes tu.....
dia dah jadi okey....
and i hope....
dia akan jadi okey sampai bila-bila.....
dan xmacam dulu dah....
tadi mcm xpercaya....
dia call aku....
maybe dia baru rasa ingat kat akak dia ni kot....
huhuhu.....
dia pun macam hepi jew suara....
dia mcm new boy....
xsabar nak jumpe dia.....
huhuhu....



Sunday, May 11, 2008

dear dairi


aHlamak....ingt ari ni nk g jumpe penyelia aQ...
sape ag klu bkn cik rislah yg tersyG....hikhikhik....
tp ape aQ nk tunjuk kat dia ni???
bhgn aQ punyer tu.....
xgeRak2 pn....
mati r.....
dah r esok kene present kat dia.....
siAp nk amik markah lagi.......

Saturday, May 10, 2008

satu hAri

pagi td aku g test muet....
pergh!!..kene duk seat paling dpn..btul2 dpn pengawas....
dh r..aku 'paling' suke duk dpn....haha...
tp lame2....mcm bersyukur gak leh duk citu...
coz dpn kipas....xde r aQ berasap sambil jwb muet tu....
:)

tu part seat...blom ag msuk part test dia....aduila....
main ikut suke hati aQ jew....nk writing essay tu...haha...xtau leh brape sen....
erm part yg mcm hampeh cikit...time listeninG tu....aduila....xclear sgt r..sound dia..dh r slanga bi dia aQ dh xbrape nk paham ++ ngn gema dewan tu lak....
terkontang- kanting r aQ duk dgr mende alah tu duk membebel....
ahak..ahak..ahak...

**************************************
huhu....
abiH r.....
aQ nmpak si xXx lalu dpn umah aQ.....
dia pegi cc kot....
huhuhu...
mst td dia ingt aQ date ngn si akramin....
rosak reputasi klu gitu....
wawwawawa....

Friday, May 09, 2008

ergh!!!!!!!

menyampah tul....benci pn ade....ergh!!.bila r aku leh kuar dr sume ni....
tekanan dlam jiwa!!!!.....
neeD sometHing new..sometHing freSh....

Thursday, May 08, 2008

haRi yang meletiHkan.....

yuhuuuuu.....
akhirnyer lps dh satu test MUET aQ.....
wlpn xbrape leh jwb....
yg penting turn aQ dh lps......
it's make me hepi beb....
hehe....

*ini malam....

tension dooH...
bohsan bangat...
keje berlambak ni...
saje2 jew aQ nk lambakkan...dh r xlama dh ag nk present projek ni...
haMpeh tuL...

Wednesday, May 07, 2008

seConD cHance

aku bersyukur byk2 pada Allah swt krn bg umi aQ petunjuk n gerak hati....
klu x aQ xtahu r ape jd....
n it will make me crazy if it was happen.....
hope after this everything gonna be okay.....
amin.......

lalala....

yabidabiDu....
td aQ meet someone mase kls tut....
lame xtgk dia....
hehe..
:p

Tuesday, May 06, 2008

malasnyer

huhu....
banyak tul keje aQ.....
tp xterbuat pn....
keje makin berlambak...
mcm aQ perlukan 48jam sehari...
otak pn makin naik pusinG niH....
time giNi....
makin raSa nk tidow....
aduila.....
umi tgk r anak mu ni.....
pemalas tul.....
huhuhu
hari ni sama mcm bese....
bangun tido p kls....
fuHh yg cam best bila dgr kls cik fiQ xde...
sukernyer...tp bile dgr tang kene ganti tu r yg xbest....aduila...
nk ngajo bende r???....mcm byk sgt r yg nk diajor tu...
anyway....arini dak2 kls aQ amik gmbr kls....wlpn ramai yg xde...
it's ok....masing2 ade hal r tu...
wawawa......
ish...bile r aQ nk wak keje ni...membebel jew byk dih??..huhuuhu...
k chayok1 chayook!!....
kita belasaH jew....hahaaha

Monday, April 28, 2008

eErR....

erm......xtahu dah nk tulis bende....
tp aQ nk tulis gak...
huhuhu....
entAh r...
yg aQ bleh bg tahu...
aQ dh banyak kali rasa fed up ni.....
kalo gini ari2....
lame2....
tgk r nanti....
kesan dia.....
jgn salahkan aQ....
korang yg wat aQ jd gini.....
entah r....
xtahu nk ckp pe...
aQ de wat salah kew.....?????

Sunday, April 27, 2008

separuh dr hati aQ mula menjerit...........
terasa ingin menangis.....
tapi air mata xkuar-kuar jugak.....
aQ mcm dihimpit dgn batu......
lemas dalam diri aQ sdiri....
bila nk habis semua ni....
walaupun aQ cuba mcm xde apa2...
tp sbnrnyer ada.....
xterasa....tp sebenarnya terasa......
tapi aQ xterluah......
kalo aQ nk luah pn....
pada sape????
nobody understand my situation noW.....
i just alone......
alone.......

Saturday, April 26, 2008

fuhH!!!.....
nasib baik r sume dah jadi okie....
walaupun xbrape nk okie.....
huhuhu.....
erm....
nasiB baik r gak allah swt wat aQ ni jd insan yg muDah lupe.....
ye r.....
wlpn kekdng aQ ingt ...tp aQ dh bleh control amarah aQ....
aQ kene cool...cool....
huhu....
ye r...kalo aQ duk ingt jew psl tu....
confirm beb xiDup aman....
iDup aQ macam boHsan sesgt.....
rasa cm lonely........
so whEn aQ wat keputusan utk kebalkan prasaan aQ....
so eveRytHing goNna ok....ye x....???
huhuhu/.......
yipiiii :)

Friday, April 25, 2008

what i feel....

ntah r... aQ ni jenis cepat kecik hati atau ape????
kdng2 mcm tersensitif lak......
ergh!!..hate dis time.......
bile r nk jmpe kwn2 aQ ni....
need to talk wif them.....
bosan....
borink........n the right word is.....menyampAh!!!!!

Thursday, April 24, 2008

akhirnyer

erm.......oleh kerana kebohsanan n kesengalan yang aQ alami sjk akhir2 ni.....
sorng kwn sruh aQ wat satu blog...wlpn aQ dh ade blog kat fs...katenyer lebih snng kat cini....
so....aQ buat jew r mcm dia ckp....and then terhasil r blog aQ ni.....huhuhuhu